Voor jou in de maand Juni: 
Inspiratie kaartje, dit keer in verhaal vorm. 

Balans en harmonie 

In een klein dorpje aan de rand van een uitgestrekt bos, woonde een jonge vrouw genaamd Linde. Ze voelde zich altijd sterk verbonden met de natuur en haar voorouders. Op een koude winteravond, terwijl de wind om haar huis huilde, besloot ze naar binnen te keren en de wijsheid van haar voorouders op te zoeken. Ze wist dat deze donkere tijd van het jaar, het noorden van het medicijnwiel, een periode was van introspectie en reflectie. Linde stak kaarsen aan en sloot haar ogen, luisterend naar de zachte fluisteringen van haar voorouders. Ze mediteerde en lette op haar dromen, die haar antwoorden gaven op vragen die diep in haar ziel verborgen lagen. Ze voelde de warmte van hun aanwezigheid en begon te begrijpen wat ze moest loslaten om haar leven te verbeteren. Oude wrok en onverwerkte pijn begonnen op te lossen. Ze repareerde dingen in haar huis en maakte plannen voor een nieuwe toekomst. Op een heldere nacht ging Linde naar buiten en stond stil, gericht naar het noorden. Ze ademde diep in, de duisternis inhalerend, en voelde de oude wijsheid in de stilte opkomen. Deze ervaring gaf haar een diepe rust en nieuwe inzichten.

Met de komst van de zomer voelde Linde de energie van het zuiden van het medicijnwiel. De warmte van de middagzon vulde haar hart met vreugde en vitaliteit. Ze stond vaak buiten, haar gezicht naar de zon gericht, en liet de overvloed van het universum haar hart openen. De snelle groei en welvaart in haar leven waren duidelijk voelbaar.

Linde leerde dat, net zoals de natuur, haar leven cyclisch was. Door naar binnen te keren in de winter en zich open te stellen voor overvloed in de zomer, vond ze balans en harmonie. Haar voorouders waren altijd dichtbij, klaar om haar te helpen op haar reis. Ze omarmde deze oude wijsheid en leefde haar leven met vreugde en overvloed. 

kaartje uit kaartendeck : Native Spirit .