Verlies en Rouw Sessie 

Een dierbare is overleden, heftige emoties, een hoop verdriet; de verlies en rouw sessie van Inspiratie met gevoel laat je weer lichtpuntjes zien.
Hoe ga je om met emoties van jezelf en van anderen? De dood is op de een of andere manier een moeilijk bespreekbaar onderwerp. Waarom maken we het niet doodgewoon?

Bordspel Alle sterren van de hemel
Bij Inspiratie met gevoel werk ik met het therapeutisch bordspel ‘Alle sterren van de hemel’ van Daisy Luiten. Spelenderwijs komen alle gevoelens, gedachten en herinneringen aan bod. Het spelelement zorgt ervoor dat iedereen vanzelf aan de beurt komt en de ruimte krijgt. De afwisseling tussen vertellen en doen, nodigt uit om op een leuke manier aan rottige en moeilijke dingen te werken.

Verlies en rouw sessie voor jong en oud
Het bordspel Alle sterren van de hemel is geschikt van 6 tot 100+ jaar. Tijdens de verlies en rouw sessie bij Inspiratie met gevoel, begeleid ik jou of jullie met het rouwproces d.m.v. het bordspel. Het
geeft openingen, ruimte om stil te staan bij het verdriet en kracht om weer verder te gaan. Of het nu gaat om jou als individu, jouw gezin, klas, vriendengroep of andere lotgenoten. Voel je niet schuldig; je mag genieten, ook als je rouwt.

Heb je behoefte aan een verlies en rouw sessie of wil je meer informatie? Neem contact met me op
via 06 42080529 of stuur me een bericht.

Heb je na de verlies en rouw sesise behoefte aan individuele coaching, dan kan dat natuurlijk ook.
Laat het me weten via 06 42080529 of stuur me een bericht.