Workshop dotpainting 


Met Inspiratie met gevoel geef ik twee verschillende workshops dotpainting: dotpainting voor onstpanning en dotpainting met coaching.
Maar wat is dotpainting eigenlijk en wat kan het jou brengen? Dotpainting ofwel schilderen in stippen is van origine een teken- en schilderstechniek afkomstig van de Australische Aboriginals.

Dotpainting wordt gebruikt om een verhaal te vertellen. Dat is wat jij onbewust ook doet tijdens de workshops dotpainting. Je gaat uit je hoofd, terug naar je hart; het gaat niet om perfectie, maar om de ervaring en het gevoel wat het geeft. Ook bij rouw, verlies en pijn kan dotpainting veel voor je betekenen. Dotpainting zorgt voor een gezonde afleiding en ontspanning, waardoor je weer rust
ervaart.

Wist je dat dotpainting je helpt naar…
- een diepe ontspanning
- de verbinding met je ware ik
- je hart, uit je hoofd
- helderheid en inzichten


Workshop dotpainting voor ontspanning


Tijdens de workshop dotpainting voor ontspanning stap je een paar uur uit de dagelijkse hectiek.
Noem het me-time met creatieve ontspanning. Je gaat aan de slag met een canvas of houten bord. Je bent vrij om zelf een creatie te maken of m.b.v. een voorbeeld te dotpainten. Vooraf kies je op intuïtie een bloesemremedie uit, die met de verf wordt vermengd. Hierdoor krijgt jouw dotpainting
nog meer betekenis. Gedurende de workshop word je verwend met koffie/thee en wat lekkers.
Uiteraard mag je na afloop jouw dotpaint-creatie meenemen. Namens Inspiratie met gevoel geef ik je achteraf nog extra inzichten mee a.d.h.v. jouw kleurgebruik en de bloesemremedie.
- rust in je hoofd
- in het hier en nu
- boost jouw immuunsysteem

€30,- per persoon incl. alle standaard materialen (maximaal 5 personen, de workshop kan alleen plaatsvinden bij daglicht)
2,5 – 3 uur

Workshop dotpainting met coaching


De workshop dotpainting met coaching gaat in ontspanning een laagje dieper. Tijdens deze workshop kijken we wat er echt speelt; we gaan op zoek naar meer helderheid en inzicht. Dit kan op veel gebieden. Zeer zeker ook op het gebied van rouw, verlies en pijn.

Voordat we starten met dotpainten, kies je een kaart. O.b.v. deze kaart stel ik jou vragen vanuit Inspiratie met gevoel. Vervolgens kies je een basismateriaal wat je gaat dotpainten en een bloesemremedie voor in de verf. Door de meditatieve vorm van schilderen ga je uit je hoofd, terug naar je hart en ervaar je rust. Onbewust kun je er je emoties in kwijt. Je maakt tijdens de workshop dotpainting met coaching een eigen creatie, vanuit gevoel. Deze creatie mag je na afloop meenemen en bijvoorbeeld bij een foto zetten van een dierbare. D.m.v. het dotpainten en de verhalen van anderen, krijg je inzichten en helderheid. Via de mail ontvang je achteraf nog extra inzichten a.d.h.v. jouw kaart, bloesemremedie, techniek en kleurgebruik.

- stopt met piekeren
- maakt gelukshormonen aan
- zit lekkerder in je vel

€65,- per persoon incl. alle standaard materialen, koffie/thee en lunch
(maximaal 3 personen, de workshop kan alleen plaatsvinden bij daglicht)
6 uur

Wil je alleen of met meer dan drie personen deelnemen aan de workshop dotpainting met coaching?
Laat het me weten via 06 42080529 of stuur me een bericht.

Waarom workshop met meerdere personen?

Door je gevoelens en emoties te delen, ontstaat er meer begrip. Dit geldt voor jou, maar ook voor de ander. Door te luisteren naar een ander, kun jij nieuwe inzichten krijgen en meer helderheid. Deze meerwaarde wil ik je niet onthouden.
Wil je toch liever een workshop voor jou alleen of heb je na de workshop behoefte aan individuele coaching, dan kan dat natuurlijk ook.
Laat het me weten via 06 42080529 of stuur me een bericht.