Workshop dotpainting 


In mijn workshops begeleid ik je stap voor stap door het proces van het maken van je eigen dotpainting, ongeacht je ervaring met schilderen. Of je nu een doorgewinterde kunstenaar bent of voor het eerst een penseel vasthoudt, ik beloof je een inspirerende en ontspannende ervaring. 

Maar wat is dotpainting eigenlijk en wat kan het jou brengen? Dotpainting ofwel schilderen in stippen is van origine een teken- en schilderstechniek afkomstig van de Australische Aboriginals.

Dotpainting wordt gebruikt om een verhaal te vertellen. Dat is wat jij onbewust ook doet tijdens de workshops dotpainting. Je gaat uit je hoofd, terug naar je hart; het gaat niet om perfectie, maar om de ervaring en het gevoel wat het geeft. Ook bij rouw, verlies en pijn kan dotpainting veel voor je betekenen. Dotpainting zorgt voor een gezonde afleiding en ontspanning, waardoor je weer rust
ervaart.

Wist je dat dotpainting je helpt naar…
- een diepe ontspanning
- de verbinding met je ware ik
- je hart, uit je hoofd
- helderheid en inzichten

 

Workshop dotpainting voor ontspanning


Geniet van een paar uur rust en ontspanning tijdens mijn dotpainting workshop, waar je even weg bent uit de dagelijkse drukte. Het is jouw me-time met creatieve ontspanning. Je krijgt de vrijheid om op een canvas, steen of houten materialen je eigen creatie te maken of te dotpainten aan de hand van een voorbeeld. Tijdens de workshop word je verwend met koffie, thee en wat lekkers. Na afloop mag je natuurlijk jouw dotpaint-creatie mee naar huis nemen.  Een fantastisch idee om dit met vrienden, familie of zelfs als teambuildingactiviteit te doen. Het is een mooie gelegenheid om samen te komen, te ontspannen en iets nieuws te leren. 
 

De workshop biedt:

- Een rustmoment voor je hoofd.
- Stimuleert zelfexpressie.
- Verhoogt creativiteit. 

 

De prijs bedraagt €30 per persoon, inclusief alle benodigde materialen. De workshop is geschikt voor maximaal 5 personen en vindt plaats bij daglicht, gedurende 2,5 tot 3 uur. Ontspan, Creëer & Verras !

Deze 1-op-1 workshop gaat een laagje dieper in ontspanning en creativiteit. 


Tijdens deze uitgebreide workshop ervaar je de rust en voldoening van het maken van een uniek kunstwerk en leer je de fijne kneepjes van houtbranden, dotpainting, schilderen of een combinatie hiervan. Even helemaal weg van de dagelijkse stress en volledig opgaan in je creatie. Maak een kunstwerk dat perfect bij je past. Of kies voor een uniek cadeau voor een bijzondere persoon in je leven. Door de processen die zich tijdens het maken afspelen, kun je ook je emoties kwijt. Je leert ook hoe je de symbolische betekenis van de kleuren en vormen die je kiest, kunt begrijpen. 
Deze combinatie zorgt vaak voor mooie en bijzondere gesprekken. 

Geniet van koffie, thee, lekkernijen en een heerlijke lunch om nieuwe energie op te doen. Je gaat naar huis met jouw creatie, een voldaan gevoel en wellicht nieuwe inzichten. Wie weet wat voor verborgen talenten je ontdekt tijdens deze workshop! Via de mail ontvang je achteraf nog extra inzichten a.d.h.v. jouw techniek en kleurgebruik. 
Beleef een onvergetelijke dag waarbij je niet alleen ontspant, maar ook iets moois creëert en anderen verrast. 


€65,- incl. alle standaard materialen, koffie/thee en lunch ( de workshop kan alleen plaatsvinden bij daglicht). Duur: ongeveer 6 uur.

Reserveer nu je plek voor deze bijzondere ervaring! 

neem contact met me op via 06 42080529  of stuur me een bericht.!

 

Drukt iets op je hart? Wil je je verhaal kwijt?
 Of ben je juist op zoek naar nieuwe inzichten? 

 Soms heb je gewoon iemand nodig die naar je luistert.